Acest site este întreținut și administrat de RUSU M F HOREA PFA.

 

Contact:

RUSU M F HOREA PFA
Str. Tulcea, nr 16, ap 16, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: 0729926543
E-mail: [email protected]
Cod Unic de Inregistrare: 38906037
Nr. de ordine în Registrul Comertului: F12/348/21.02.2018

 

Adresa de e-mail pentru raportarea încălcării dreptului de autor sesizată pe site: [email protected] 

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă rugăm să parcurgeți Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care este parte integrantă a prezentului Document.

 

Datele personale ale clienților:

Ne rezervăm dreptul să stocăm informațiile clienților: nume, prenume, adresă, email, telefon, număr de carti comandate și titluri, pe durata necesară îndeplinirii comenzilor și în vederea realizării de statistici.

Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, newslettere și recomandări personalizate pe zona de interes.

Prezenta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal se află sub incidența Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), a Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată, precum și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Conform acestora, RUSU M F HOREA PFA are obligația și își asumă sarcina de a prelucra datele cu caracter personal colectate în scopuri determinate, explicite, legitime și într-un mod legal, echitabil si transparent față de persoanele pe care acestea le vizează. Scopul colectării datelor este: emiterea facturii, curierat, reclamă, marketing si publicitate, creare cont de utilizator pe platforma www.anticariathasek.com, comerț online si newsletter în cazul în care v-ați abonat la acesta, caz în care adresele de e-mail devin active și vor fi utilizate în acest scop, până când vă manifestați opțiunea de a vă dezabona prin trimiterea unui email la adresa indicată pe site sau în conținutul newsletterului. În cazul în care optați pentru livrare prin curier, va avea acces curierul respectiv Poșta Română.

Nu sunteți obligat să furnizați aceste date însă refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea efectuării comenzii.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.

Conform Regulamentului (UE) nr. 679/2016, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de opoziție, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte sau incomplete, avem rugămintea să ne informați cu privire la modificările care trebuie făcute. Mai mult, dacă doriți ștergerea datelor dumneavoastra din baza noastră de date, vă rugăm să solicitați expres pe una din referințele corespunzatoare: e-mail, telefon, formularul de Solicitare legata de prelucrarea datelor cu caracter personal [.doc] sau la adresa Str. Tulcea, nr 16, ap 16, Cluj-Napoca, Cluj.

RUSU M F HOREA PFA garantează confidențialitatea datelor: nu vom furniza nicio informație (nume, adrese, comenzi etc.) unor terțe părți, cu excepția curierului sau a poștei. Nu facem publice și nu vindem bazele de date continând informații referitoare la datele personale ale clienților nostri.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Furnizarea de date false sau incomplete este interzisă atunci când se completează o comandă, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauza.

 

Limitele accesului la site

Garantăm utilizatorului accesul, în interes personal, pe acest site. Nici utilizatorii înregistrați și nici alte persoane, nu au dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor RUSU M F HOREA PFA.

Vizitatorii pot accesa site-ul fără a-și introduce datele personale.

Pentru crearea unui cont nou pe site-ul www.anticariathasek.com, clientul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă, proprietarul putând refuza cererea de înregistrare în situațiile în care se constată că a furnizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale. Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat și care expiră dupa o perioadă predefinită, pentru a putea beneficia de promoții sau oferte, este interzisă si va fi considerată o tentativă de frauda. Ne rezervăm dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs.

 

Despre comenzi:

Atunci când efectuați o comandă, dacă ulterior introducerii datelor de contact apăsați butonul „Confirmă comanda” înseamna că ați fost de acord cu termenii specifici enuntați în pagina de comandă și cu prețul produselor și al transportului afișate în coșul de cumpărături. Ulterior acestui pas veți primi un email în care vi se va confirma faptul ca ați plasat cu succes comanda și vi se vor comunica informații privind statusul acesteia, posibilitățile de anulare sau modificare și modalitatea de a intra în posesia produselor. Ulterior intrării dumneavoastră în posesia produselor, contractul de vânzare va fi stocat în baza noastre de date și puteti avea acces la acesta prin intermediul unei solicitari adresate prin email, telefon, sau adresa Str. Tulcea, nr 16, ap 16, Cluj-Napoca, Cluj. Privind datele personale furnizate în cadrul contractului, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul ca renunță la cumparăre, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului (sau a ultimului produs, în cazul in care comanda a fost livrată în transe) respectiv, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse).

Comanda minimă pentru livrare prin curier rapid este de 10 Lei , iar pentru livrarea gratuită prin curier comanda minimă este de 199.99 lei!

 

Politica de anulare a comenzii

In cazul cumparatorului, anularea comenzii se poate realiza in felul urmator:

  • Cumparatorul anunta anularea comenzii telefonic sau prin e-mail la datele afișate pe site înainte ca produsul/produsele să fie livrate, moment comunicat de catre comerciant prin e-mail/sms, și asteaptă confirmarea de anulare din partea firmei;
  • Daca produsul/produsele au fost livrate, nu se mai poate anula comanda decât daca se respecta politica de returnare.
  • Odata depășite etapele de mai sus, comanda nu mai poate fi anulată.

 

În cazul comerciantului (RUSU M F HOREA PFA), acesta își rezerva dreptul de a anula o comanda și de a-și alege clienții, cu respectarea legislației in vigoare.

Astfel, RUSU M F HOREA PFA isi rezerva dreptul ca in orice moment sa anuleze o comanda, pentru ca produsul nu este in stoc sau pentru orice alt motiv obiectiv. Comerciantul se obliga sa anunte anularea comenzii. În acest caz, clientul are posibilitatea de a se adresa RUSU M F HOREA PFA la datele indicate în secțiunea „Contact”, în legatură cu orice solicitări legate de anulare.

 

Politica de garanție

In condițiile în care cărțile expediate au defect de tipărire, lipsă pagini, pagini legate invers, pagini albe, CD defect etc., se vor înlocui cu alte carti conforme. În cazul în care cartea are CD atasat, iar acesta este defect sau nefunctional, schimbarea acestuia se face numai insotit de către cartea corespunzatoare, aceasta trebuind să fie în starea în care aceasta a fost primită de la comerciant, fără să fie completată sau să prezinte urme ale instrumentelor de scris. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia pentru neconformitate, în termen de 15 zile . Dacă RUSU M F HOREA PFA nu poate înlocui produsul cu unul conform, atunci se va restitui contravaloarea produsului.

Solicitarea clientului privind remediile de mai sus se va soluționa de către comerciant in maxim 15 zile calendaristice de la data notificării.

Plata transportului în vederea respectării politicii de garanție reprezintă responsabilitatea RUSU M F HOREA PFA.

Anticariathasek.com respecta garantia legala de conformitate conform O.U.G. 34/2014.

 

Returnarea produselor

Produsul/produsele comandate pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Acest serviciu de retur în 30 de zile nu afectează în niciun fel drepturile legale de retragere în 14 zile pentru comerț la distanță.

Cărțile comandate în cadrul campaniei 2+1 nu pot fi returnate individual. Returul va fi acceptat doar sub forma întregului pachet 2+1.

Clientul are dreptul de a returna produsul/produsele comandate în termen de 14 de zile calendaristice de la recepționarea acestora, în conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data receptionării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat, iar dacă livrarea unei comenzi a fost efectuată în tranșe, data recepționării este data preluării de către client a ultimului dintre produse. Aceasta dată poate fi verificată si demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. În termenul precizat mai sus, Cumpărătorul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv, conform OUG nr. 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, prin modalitățile descrise mai sus în cadrul secțiunii „Politica de anulare a comenzii”, și poate returna produsul numai dacă acesta este în condiții perfecte pentru a putea fi revândut ca produs aflat în aceeați stare cu cea din momentul recepționării. Cumpărătorul trebuie să informeze departamentul de Relații Clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să returneze produsul la adresa mentionată în e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis clientului, împreună cu formularul de mai jos. RUSU M F HOREA PFA va returna contravaloarea produsului/produselor respective în contul indicat de client, într-un termen maxim de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat de client. Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de catre client.

Model de formular de retragere [.doc] [.pdf] / [Formular online]

 

Atenție!

Comenzile sunt rezervate timp de 7 zile lucrătoare de la data lansării.

Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 14 de zile calendaristice.

Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). Nu garantăm îndeplinirea niciunei comenzi, indiferent de condițiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. În situații exceptionale există posibilitatea ca anumite titluri să nu fie disponibile chiar dacă în site este specificat altfel. Mai mult, este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi să nu fie cel specificat în site, din terțe motive care nu depind de noi (Poștă, Curier).

De asemenea, RUSU M F HOREA PFA nu își asumă răspunderea privind coletele primite în stare deteriorată din cauza proastei manipulări din partea firmelor de livrare cu care colaborăm.

 

Dispozitii finale:

Odata cu apăsarea butonului „Confirmă comanda”, clientul acceptă necondiționat termenii și condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract valabil incheiat.